علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

افسران نیروی هوایی اسرائیل ممنوع‌الخروج شدند

افسران نیروی هوایی اسرائیل ممنوع‌الخروج شدند نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی با توجه به تهدید پاسخ ایران به ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران، نظامیان خود را از سفر به کشور‌های خارجی منع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 12
کد خبر: ۲۵۴۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در میان تشدید تنش‌ها بر سر حمله احتمالی ایران به اراضی اشغالی در پاسخ به ترور و به شهادت رساندن شهید «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در خاک ایران، ژنرال ««تامر بار» فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کارکنان خود را از سفر به خارج از اراضی اشغالی منع کرده است.

روزنامه تایمز اسرائیل با انتشار این مطلب گزارش داد که دستور فوق شامل افسران کادری است و سربازان وظیفه را در بر نمی‌گیرد.

ارتش رژیم صهیونیستی که طی چند روز اخیر از بیم پاسخ ایران در حالت آماده‌باش قرار دارد، گفت که این تصمیم در پی یک ارزیابی جدید از وضعیت انجام شده و تغییراتی در دستورالعمل‌ها برای غیرنظامیان ایجاد نشده است.

در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور و به شهادت رساندن شهید «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (جنبش حماس) در تهران، مقامات ایران و دیگر رهبران محور مقاومت وعده «مجازات سخت» این رژیم را داده‌اند.

شهید هنیه که برای شرکت در مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران به تهران سفر کرده بود، طی اصابت یک پرتابه کوتاه‌برد با سری جنگی در بامداد ۱۰ مرداد به محل اسکان او در پایتخت به شهادت رسید.

تدابیر امنیتی برای حفاظت از اماکن نظامی حساس رژیم صهیونیستی و مقامات آن در روز‌های اخیر، از بیم پاسخ ایران و دیگر گروه‌های مقاومت افزایش یافته است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار